Ryds båtar AB väljer Garmin

– För Ryds båtar AB är det viktigt att snabbt få tillgång till innovativa produkter som gör det enklare för vanliga människor att komma ut på sjön, säger Jonas Lundegård, Marknads och Försäljningschef på Ryds Båtar AB.
– Med Garmin som samarbetspartner och deras unika funktioner som t.ex. Auto Guidance, är vi säkra på att vi kommer överträffa våra kunders högt ställda krav på oss vad gäller säkerhet på sjön.

– Vi är mycket glada att sluta ett samarbetsavtal med en av Sveriges ledande båtproducenter, Ryds Båtar AB, säger Jan-Åke Arenäs, VD på Garmin Sweden AB.
– Våra innovativa produkter för fritidsbåtsmarknaden har gjort oss till ett marknadsledande varumärke och vi är säkra på att de kommer möta och överträffa de högt ställda krav Ryds kunder ställer.

Garmin GPSMAP® 7-tums produkter kommer monteras i Ryds nya serier 528 och 588 som visas upp för första gången på Båtmässan i Göteborg 2013. Övriga befintliga och kommande båtmodeller kommer också anpassas för Garmins produkter.

Ryds tillverkar årligen flera hundra båtar som både säljs i Sverige och går på export. Ryds båtar är synonymt med hög kvalitet, mycket bra andrahandsvärde och beprövad säkerhet. Nya Ryds F-line tillverkas med principen vaccuminjicering som Ryds är ensamma om på småbåtsmarknaden.

Publicerad: 2012-12-03

Din e-postadress:

Vad tycker du om artikeln?

-Mycket bra
-Bra
-Inte  bra

-För lång
-Lämplig
-För kort

-Följ upp


 

 

 
 
  HITTA SNABBT:
         

Välkommen till Bottenviken.se
Vi hjälper dig med att hitta besöksmål, boende och aktiviteter i Bottenvikens skärgårdar. Sidan startades i februari 2000. Under Bottenviken.se hittar du tusentals sidor med information, artiklar och videoreportage från hela Bottenviken.

BOTTENVIKEN I SOCIALA MEDIER:

Bottenviken på Facebook
Bottenviken på YouTube

  NYHETSBREV

Vill ni veta vad som händer i skärgården?
Anmäl er till vårt nyhetsbrev nedan.

KONTAKT:
Alf-Arne Harjo
info@bottenviken.se
Telefon 070 52 195 92

 
HEM RESMÅL: KARTA BOENDE BÅTLIV: WEBB-TV ARTIKEL ARKIV VINTER OM OSS
    Haparanda   Bottenviken       Kunskap       2000 - 2017        
    Kalix           Distans                
    Luleå           Båtklubbar                
    Piteå           Maringuiden                
    Skellefteå           Aktiviteter                
    Finland                            
    Ratan                            
    Holmön