Du är här: HEM | Artikelarkiv | Artikel
 
 

 
   

 

Hyr båt direkt från andra
- Skipperi gör det enkelt att komma ut på vattnet

Via nystartade tjänsten Skipperi är det lätt att hyra en båt på ett enkelt och säkert sätt direkt från andra. Och att hyra ut. Så att alla kan få njuta av en båtsemester i skärgården, ett snabbt besök med båt hos vänner, en fisketur eller en kvällstur i solnedgången.

Det finns många som vill ut på vattnet men inte har båt själv. De som har tillgång till båt använder den ofta inte under längre perioder och skulle kunna tjäna en slant på den än att låta den ligga i hamn.

- Skipperi är en mötesplats för båtar och båtförare där både privatpersoner och företag kan lägga ut sin båt för uthyrning. Det är båtägaren som beslutar vem som får hyra båten och sätter priset. Skipperi tar hand om affären. Det är enkelt, smidigt och säkert, säger Roy Frijters på Skipperi.

Alla som registrerar sig verifieras med BankID. Och Skipperi har ett unikt partnerskap med Alandia Försäkring. Alandias alla kunder får hyra ut via Skipperi. De som har annat försäkringsbolag behöver kontrollera deras försäkring och säkerställa att uthyrning täcks. Skipperi hjälper till att skaffa en försäkring om man är osäker eller behöver utöka skyddet med Alandia.

Skipperi startade i Finland och finns nu också i Sverige. Man växer fort och vill bli den primära platsen där man vänder sig för att hyra en båt. Skipperi kommer att jobba hårt för att få färre båtar kvar i hamnar och fler människor ute på vattnet samtidigt som det ska vara lätt att äga båt igen. För mer information, se www.skipperi.se eller Skipperi på Facebook.

Skipperi finns även på båtmässan i Göteborg (monter F01:34) och i Stockholm på Allt för Sjön. Man har chansen att vinna en båtsemester och prova på Skipperi. Värde 10.000 kronor. Håll koll på Facebook hur man deltar! Kampanjen tar slut 11.3.2018.

Publicerad: 2018-01-29

 

 

 
 
  HITTA SNABBT:
         

Välkommen till Bottenviken.se
Vi hjälper dig med att hitta besöksmål, boende och aktiviteter i Bottenvikens skärgårdar. Sidan startades i februari 2000. Under Bottenviken.se hittar du tusentals sidor med information, artiklar och videoreportage från hela Bottenviken.

BOTTENVIKEN I SOCIALA MEDIER:

Bottenviken på Facebook
Bottenviken på YouTube

  NYHETSBREV

Vill ni veta vad som händer i skärgården?
Anmäl er till vårt nyhetsbrev nedan.

KONTAKT:
Alf-Arne Harjo
info@bottenviken.se
Telefon 070 52 195 92

 
HEM RESMÅL: KARTA BOENDE BÅTLIV: WEBB-TV ARTIKEL ARKIV VINTER OM OSS
    Haparanda   Bottenviken       Kunskap       2000 - 2017        
    Kalix           Distans                
    Luleå           Båtklubbar                
    Piteå           Maringuiden                
    Skellefteå           Aktiviteter                
    Finland                            
    Ratan                            
    Holmön