Dags att boka skärgårdsstugan

Tisdag 13 mars klockan 10.00 är det stugsläpp för de kommunalt ägda stugorna i Luleå skärgård för högsäsongen 2018. Stugorna brukar vara mycket populära och trycket är ofta högt första bokningsdagen, särskilt när det gäller populära datum och helger.

Du kan hyra stugor i Luleå skärgård året runt och under sommaren angörs öarna dagligen av kommunens turbåt för att du på ett enkelt och smidigt sätt ska kunna transportera dig till och från ön.

Det finns tolv kommunala stugor att hyra på fyra olika öar i Luleå skärgård. Tre stugor på Kluntarna, två på Junkön, fem på Brändöskär och två på Småskär. Stugorna brukar vara mycket populära och trycket högt första bokningsdagen, särskilt när det gäller populära öar, datum och helger. Midsommar är den helgen som först blir nästintill uppbokat. Brändöskär och Kluntarna är dom mest populära öarna.

Under rubriken ”Boende” finns översikt över samtliga övernattningsmöjligheter från Haparanda i norr till Skellefteå i söder. Stugsläppet 13 mars gäller endast Luleå kommuns skärgårdsstugor. Övriga stugor kan bokas när som helst.

I Bottenvikens skärgård finns närmare 40 stugor (118 bäddar) att hyra. De flesta öarna har regelbundna båtförbindelser och till de andra kan du åka båttaxi till reducerade priser. Ofta har entreprenören ett avtal med kommunen som äger några av uthyrningsstugorna.

 

Publicerad: 2018-02-12

Din e-postadress:

Vad tycker du om artikeln?

-Mycket bra
-Bra
-Inte  bra

-För lång
-Lämplig
-För kort

-Följ upp


 

 

 
 
  HITTA SNABBT:
         

Välkommen till Bottenviken.se
Vi hjälper dig med att hitta besöksmål, boende och aktiviteter i Bottenvikens skärgårdar. Sidan startades i februari 2000. Under Bottenviken.se hittar du tusentals sidor med information, artiklar och videoreportage från hela Bottenviken.

BOTTENVIKEN I SOCIALA MEDIER:

Bottenviken på Facebook
Bottenviken på YouTube

  NYHETSBREV

Vill ni veta vad som händer i skärgården?
Anmäl er till vårt nyhetsbrev nedan.

KONTAKT:
Alf-Arne Harjo
info@bottenviken.se
Telefon 070 52 195 92

 
HEM RESMÅL: KARTA BOENDE BÅTLIV: WEBB-TV ARTIKEL ARKIV VINTER OM OSS
    Haparanda   Bottenviken       Kunskap       2000 - 2017        
    Kalix           Distans                
    Luleå           Båtklubbar                
    Piteå           Maringuiden                
    Skellefteå           Aktiviteter                
    Finland                            
    Ratan                            
    Holmön