Use Google to translate. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bottenviken

4001 öar av Sveriges totalt 98 372 havsöar ligger i Bottenvikens skärgård dvs i de fem kustkommunerna Skellefteå, Piteå, Luleå, Kalix och Haparanda. Det är lätt att hitta sig ett alldeles eget smultronställe på någon av de många öarna och skären. Här är det undebart att luffa runt i båt blant tusentals öar. Båtliv i norrland.

Allt från karga skär till skogsbevuxna och bebodda öar. Det finns därför många spännande platser att besöka, och båtlivet är tack vare de goda förutsättningarna också omfattande här i norr.

 
Skellefteå skärgård Piteå skärgård Luleå Skärgård Kalix skärgård Haparanda skärgård
 
HEM / SKÄRGÅRDEN I BILDER
Bottenvikens skärgårdar i bilder

Sedan starten av Bottenviken.se år 2000 har vi tagit tusentalls bilder under våra resor i Bottenvikens och Kvarkens skärgårdar. Bilder från Kvarken i söder till Haparada i norr både i Sverige och i Finland. Många av bilderna har aldrig blivit publicerade. Nu öppnar vi en ny avdelning under Bottenviken.se där vi kommer att visa upp bilder från området för våra besökare. Utöver hösten och vintern 2020 förtsätter vi att lägga ut bilder.
Fotografer är Boris Ersson och Alf-Arne Harjo.

 

Alf-Arne Harjo
info@bottenviken.se
Fotograf & Webbredaktör

Boris Ersson
boris.ersson@gmail.com
Fotograf

Publisert 14. okt.
Oppdatert 14. okt.

 
 
   
         

Välkommen till Bottenviken.se
Vi hjälper dig med att hitta besöksmål, boende och aktiviteter i Bottenvikens skärgård. Sidan startades i februari 2000. Under Bottenviken.se hittar du tusentals sidor med information, artiklar och videoreportage från hela Bottenviken.

 

BOTTENVIKEN I SOCIALA MEDIER:

Bottenviken på Facebook
Bottenviken på YouTube

 

 

  NYHETSBREV

Vill ni veta vad som händer i skärgården?
Anmäl er till vårt nyhetsbrev nedan.

 

KONTAKT:
Alf-Arne Harjo
info@bottenviken.se
Telefon 070 621 39 81