Use Google to translate. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bottenviken

4001 öar av Sveriges totalt 98 372 havsöar ligger i Bottenvikens skärgård dvs i de fem kustkommunerna Skellefteå, Piteå, Luleå, Kalix och Haparanda. Det är lätt att hitta sig ett alldeles eget smultronställe på någon av de många öarna och skären. Här är det undebart att luffa runt i båt blant tusentals öar. Båtliv i norrland.

Allt från karga skär till skogsbevuxna och bebodda öar. Det finns därför många spännande platser att besöka, och båtlivet är tack vare de goda förutsättningarna också omfattande här i norr.

 
Skellefteå skärgård Piteå skärgård Luleå Skärgård Kalix skärgård Haparanda skärgård
 
HEM / WEBV-TV / KLUBBSTUGAN SJÖBORGEN PÅ TRUTSKÄR
 
 

KLUBBSTUGAN SJÖBORGEN PÅ TRUTSKÄR

Kalix Segel och Motorbåtssällskap, KSMS, klubbstugan SJÖBORGEN på Trutskär. Här träffar du båtlivsentusiaster från båtklubbar runt hela Bottenviken.

Tillfälle till erfarenhetsutbyte och trevlig samvaro med likasinnade. Du har tillgång till kanoter och optimistjollar och kan koppla av i en utmärkt bastu. Här finns KSMS klubbstuga, värdstuga, lekstuga, uthyrningsstuga och lekplats för barn, grillplatser/grillstuga för vuxnas lekar!

Läs mer om klubbstugan-»

Fotograf: Alf-Arne Harjo
Publicerad: 2016-07-12

 

 
 
   
         

Välkommen till Bottenviken.se
Vi hjälper dig med att hitta besöksmål, boende och aktiviteter i Bottenvikens skärgård. Sidan startades i februari 2000. Under Bottenviken.se hittar du tusentals sidor med information, artiklar och videoreportage från hela Bottenviken.

 

BOTTENVIKEN I SOCIALA MEDIER:

Bottenviken på Facebook
Bottenviken på YouTube

 

 

  NYHETSBREV

Vill ni veta vad som händer i skärgården?
Anmäl er till vårt nyhetsbrev nedan.

 

KONTAKT:
Alf-Arne Harjo
info@bottenviken.se
Telefon 070 621 39 81