Karta

Karta över öar, småbåtshamnar och boende i Bottenvikens skärgårdar

Klickbar karta över boende, (symbol: säng) 80 småbåtshamnar (symbol: ankare) och ca 60 beöksmål / öar (symbol: segelbåt) i Haparanda, Kalix, Luleå, Piteå och Skellefteå skärgård. Använder du smarttelefon visas kartans funktioner bäst om du vänder på telefonen.
Längre ner på sidan hittar du en klickbar karta över alla vandringsleder och naturreservat i Bottenvikens skärgårdar.

Genom att klicka på symbolen får du upp en kort beskrivning om besöksmålet med länk till sidan där du hittar ytterligare information och bilder.
När du klickar på symbolen som visas som ett fönster överst i vänstra hörnan på kartan får du fram listan över hamnar och öar fördelat på kustkommunerna. Här kan du sedan filtrera det du vill se av i information.

Karta över Vandringsleder och Naturreservat i Bottenvikens skärgårdar

Kom i håg att det råder landstigningsförbud mellan 1 maj och 31 juli på grund av häckande fåglar på många öar som är klassat som naturreservat i skärgården.
Här får du en översikt över ca 50 naturreservat och några vandringsleder i Bottenvikens skärgårdar med föreskrifter och vilka begränsningar som gäller.

Genom att klicka på symbolen får du upp en kort beskrivning om naturreservatet med länk till sidan där du hittar ytterligare information och bilder.
När du klickar på symbolen som visas som ett fönster överst i vänstra hörnan på kartan får du fram listan över naturreservat fördelat på kustkommunerna. Här kan du sedan filtrera det du vill se av i information.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

UA-11090679-2