Hyra rum på Malören Kalix skärgård

Vill du komma och övernatta på en ö längst ut i den yttersta skärgården? Vi erbjuder både boende och båtresor till en ö tre mil ut i havet, med start 1 juni 2020.

Hyra rum på Malören Kalix skärgård
Malören Kalix skärgård

Boende på Malören Kalix skärgård

På Malören upplever du lugn och stillhet med horisonten som utsikt.
Malören är ett naturreservat beläget längst ut i Bottenvikens skärgård. En särpräglad ö som få har kunnat besöka och övernatta på. Nu tillgängliggör vi denna unika plats för våra gäster. Ett unikt och exklusivt semestermål för den som vill uppleva havets lugn och tystnad, men ändå ha möjlighet till upplevelser.

https://www.maloren.se/
Mail: bokning@maloren.se
Instagram: @malorenlodge
Telefon: 073-444 56 84

Båtturer till Malören, se rubriken "Skärgårdstrafik".

Beskrivning av rum i Lotstugan

I Lotsstugan finns sju mysiga dubbelrum och en svit.
Havssviten öppnar upp över en unik utsikt som du aldrig har kunnat drömma om. Sviten har havsutsikt åt fyra väderstreck. Våra mysiga dubbelrum är inredda med en varm genuin känsla och varje rum har fått sin unika egna prägel.

Angöra Malören med egen båt!

På Malören finns två hamnar, en på öns norra och en på öns södra sida. Vid angöring rekommenderas den södra hamnen med cirka 1,2 meters djup. Angör inloppet från sydväst på enslinje först vid den östligaste stugan och sen enslinjen vid fyren. Vid norra hamnen finns det möjlighet att ligga vid vågbrytaren. Dock är norra hamnen en oskyddad hamn.