Hyra rum på Pite Rönnskär i Skellefteå skärgård

Ta möjlighet att stanna kvar på fantastiska Pite-Rönnskär över natten. Varmt välkomna att övernatta i det anrika lotshus där fyrmästaren och lotsarna huserade under 1900-talet. Vakna upp till den skönaste av ljudkulisser, havsdofter och en naturskön idyll med havet och fyren som närmsta granne.

Hyra rum på Pite Rönnskär i Skellefteå skärgård
Hyra rum på Pite Rönnskär i Skellefteå skärgård

Vandrarhem på Pite Rönnskär

Har du möjligheten att stanna lite längre? Bra idé! Se havet dansa sig genom dygnets alla timmar. I det charmiga gamla lotshuset bedriver vi vandrarhem i den del som lotsarna och båtmännen bodde i under de åren som Pite-Rönnskär var lotsstation. Idag har vi sju mysiga sovrum, fördelat på två plan. Det finns ett fullt utrustat kök som vi har gemensamt, allrum, och badrum med separett och dusch. Det finns trädgårdspel och annat pyssel för våra boende gäster att låna.

Vi erbjuder frukostkyl vilket innebär att våra gäster tillagar frukosten själv. Frukosten innehåller bland annat kaffe, te, juice, mjölk, yoghurt, müsli och flingor. Där finns mjukt bröd och knäckebröd, smör, ost, pålägg, grönsaker, frukt och ägg. Sängkläder och städning kan bokas som extra tillval om ni så önskar. En god och rejäl frukost är viktigt för alla som är ute till havs.

Bokning och info:
info@kinnbackskargard.se
http://kinnbackskargard.se
Telefon: 072-54 330 11