Välkommen till Västra Kajen Camping i Piteå

Västra Kajen Camping i Piteå – en personlig citynära camping för den mogna gästen, med maritim känsla och personligt värdskap i centrum. Västra Kajen är en plats att bli förälskad i. Tidigare gäster har kallat campingen “hemma” och det har blivit en plats de gärna återvänder till. "Gästvänligheten och värdskapet är utöver det vanliga."

Välkommen till Västra Kajen Camping i Piteå
Västra Kajen Camping i Piteå

Platsen, miljön, historien och känslan tar tag i en på ett speciellt sätt. Västra Kajens historia sträcker sig över flera decennier bakåt i tiden, Piteå är en stad som har passerats av många karaktärer under årens gång och idag lockar det citynära läget fortfarande besökare från när och fjärran.

Camping
Av de 120 campingplatser som erbjuds har flertalet utsikt över vattnet, medan andra ligger närmare Skeppscaféet eller Båtmuseet. Samtliga platser har kort gångavstånd till servicehusen som är utrustade med dusch/toalett och kök/tvätt. Husvagnsplatserna har el och gratis Wifi.

Tullmagasinet
Hyr ett rum i Tullmagasinet en av Piteås äldsta byggnader från slutet av 1700-talet. Magasinets historia skapar en alldeles speciell stämning för dig som gäst. Det finns fyra bäddar varav 2 i sovloft och ett litet kök i rummet. Toaletten är utanför rummet och dusch finns i sjöboden bredvid. Rummet ligger en trappa upp utan hiss. Rummet finns endast tillgängligt sommartid.

Gästhamn
Vi har båtplatser med el för cirka 20 båtar. Förtöjning med boj eller ankare.
Plats i hamnen går ej att förboka.
Alla Y-bommar i hamnen är bokade för säsongsgäster.

Västra Kajen är idag ett "smultronställe", där du fortfarande kan uppleva stillheten och historierna runt sjöbodarna, i en citynära omgivning.

Tomas & Karin med familj och personal
hälsar er varmt välkomna

E-post: info@vastrakajen.se
Telefon: +46(0)911-12030
Hemsida: https://vastrakajen.se