Jopikgården på Hindersön i Luleå skärgård

På Jopikgården kan du välja mellan att bo i hotellrum eller i vandrahemmet. Jopikgården har fyra hotellrum som ligger på övervåningen i huvudbyggnaden. Vandrarhemmet ligger i den så kallade Dränglängan. 

Jopikgården på Hindersön i Luleå skärgård

Hindersön har bofast befolkning, som mest under 40-talet bodde mer än 100 personer på ön. Hindersön är en av de större öarna i Luleå skärgård och den enda ön norr om Arholma i Stockholms norra skärgård med jordbruk. Redan på 1500-talet bodde här folk som försörjde sig på fiske, jordbruk och sälfångst.

Kommer du med egen båt kan du angöra Hindersön från olika håll - Ostisund, Norrisund och Björkögärdsviken vid Jopikgården. Under sommaren går det turbåt från Luleå. Läs mer här-»

Boende på Jopikgården

När du bokar hotellrum på Jopikgården ingår alltid frukost i priset. Väljer du att bo på vandrahemmet så kan du lägga till frukost när du bokar. 

Mangårdsbyggnaden
4 st dubbelrum, frukost ingår.

Dränglängan
Dränglängan är vandrarhem och här finns sex rum som vardera har två våningssängar.  Rummen är fördelade tre och tre med ett gemensamt utrymme och kök emellan. Tre rum delar på en dusch och toalett.

  • Rummen kostar  600 kr om du tar med eget sänglinne.
  • Sänglinne: 100 kr/person
  • Frukost: 110 kr/person

Kontakta Jopikgården för mer information:

Adress: Banvägen 3
Ort: 973 46 Luleå
Telefon: +46 70-525 26 53
Email: info@luleaarchipelago.com
Webbsida: https://www.luleaarchipelago.com/?lang=sv