Flytande båtmässan i centrala Göteborg

Den 8 – 10 april april 2022 slås portarna upp till den första flytande båtmässan i centrala Göteborg. Då väntar ett tredagars event för båt fantaster och andra nyfikna, rakt under den klassiska bockkranen i hjärtat av Göteborgs hamn.

Flytande båtmässan i centrala Göteborg

På de rymliga kajerna och bryggorna finns det gott om plats för båtar, tillbehör och marina upplevelser.

Eriksberg Boat Show, Skandinaviens mest besökta flytande båtmässa 2022 enligt många oberoende bedömare. Utomhuskoncept med flytande mässa är de stora vinnarna på årets presenterande båtmässor. Senaste i raden Genoa Boat Show med en ökning med över 30% mot 2020 års siffror. 

Tre spännande dagar – med plats för tvåhundra båtar och massor av tillbehör. Placering under vårens stora båt helg och samtidigt den perfekta inspirationskällan inför båtsäsongen. 

– Det känns mycket inspirerande att bygga upp en båtlivsarena av det här slaget mitt i hjärtat av Göteborgs Hamn. Målsättningen är att erbjuda något för alla, inte bara för båtfolket. Att utställningen sker i april är också en stor fördel för både utställare och besökare, med alldeles lagom distans till sommarsäsongen, säger Kjell Hansson VD och initiativtagare till evenemanget Eriksberg Boat Show AB.