Lövskär fiskehamn i Luleå

Lövskär är en av de största småbåtshamnar i Luleå med kapacitet till 377 båtar. Hamnen är även yrkesfiskarnas hemmahamn. Lövskär ligger ca 10 kilometer från centrum. Från Lövskär tar du dig snabbt och lätt ut till Altappen (ca 1nm), Likskär Klubbviken (3,3nm), Hindersön (9,3nm).

Lövskär fiskehamn i Luleå
Lövskär fiskehamn i Luleå

Hamnen i Lövskär fiskehamn

Förtöjning: Flytbrygga, Y-bom
Hamndjup: 2 m
Hamnplatser: 377
Hamnservice: Sjösättningsramp, färskvatten, WC, dusch, el, toatömning för båtar, sophantering, bensin, diesel, livsaffär (24Food, öppen 24/7). Toatömning finns i hamnen i ansutning till tankbryggan. Tänk på att däcksanslutningen på båten följer standarden ISO 8099:2000. Annars kommer det inte att fungera.
GPS-koordinater (lat, lon):
65.541479, 22.369494

Hamnvärden: 070 - 216 31 31
Tillsynslokalen: 070 - 333 44 63
Swisch nummer: 123 514 59 25

http://lovskar.se

Gästhamnen:
6 gästplatser. Förtöjning: bom och långskepps. 100 kr per dygn, dusch och el ingår. Avgiften betalas till hamnvärden.
Hamndjup: 2 m.

Sjösättningsrampen i Lövskär.

Lövskär fiskehamn

Lövskär en en mycket levande hamn på sommaren. Hamnen kan erbjuda 6 gästplatser som är tydligt skyltade.

Lövskärs småbåtshamn har andelsplatser. Det betyder att du betalar en insats som bland annat beror på platsens storlek. Den dagen du inte längre vill ha kvar platsen, erbjuder du den till föreningen för inlösen och då får du tillbaka insatsen. Dessutom betalar du en årlig medlemsavgift som fastställs av årsmötet. Som medlem i hamnen vill föreningen att du hjälper till med vår- och höstjobb, exempelvis bryggutsättning och upptagning samt städning. Medlemmarna vaktar också en natt varje säsong.

Om du vill ha information om tillgängliga båtplatser, kontakta Benny Ahlqvist 070-305 14 19.

Lövskärs Bränsleförening

Är en ekonomisk föreningen som verkar för en enkel bränslehantering i Lövskärs småbåtshamn.
Dessutom kan föreningen erbjuda medlemmar drivmedel till rabatterat pris samt förmånliga erbjudanden från föreningens samarbetspartners.

24Food

Vid 24Food hittar du inte bara de grundläggande matvarorna för din vardag utan också ett brett utbud av över 800 olika artiklar. Oavsett om du är sugen på en fikastund med glass och fikabröd eller behöver förbereda en god grillmiddag, finns det något för alla smaker. Utbudet inkluderar färsk frukt och grönt, delikata charkvaror med färdiga mackor, sallader och matlådor för bekväma måltider. Dessutom kan du köpa frysvaror med allt från pizza och hamburgare till pommes och kyckling för enkla och goda rätter.