Hyra stuga på Baggen i Piteå skärgård

Lev skärgårdsliv hos oss ute på Baggen! Hyr 4-bäddsstugor på Baggen, mitt i Piteås vackra skärgård.

Hyra stuga på Baggen i Piteå skärgård
Stuga på Baggen i Piteå skärgård

Här finns 4 st stugor, som är utrustade med gasolkök, bäddplatser med täcken och kuddar samt torrtoalett och en vedeldad bastu samt vedförråd. Matlagningskärl finns i stugorna. Kylskåp finns ej. Kom ihåg att hit måste du ta med eget dricksvatten och sänglinne.

På ön finns fina stigar att vandra efter, eldplatser, bastu som hör till stugorna och sandstrand.

Stugorna renoveras i stadig takt, ex har stuga nr 1 ny färg både på in och utsida, fräscht och rent! Varmt välkommen hälsar Baggengruppen! 

Baggen ligger ca 5 km från Renöhamn och ca 8 km från Norra hamn. Bokar gör du via Piteå Turistcenter. Betalar och hämtar nycklar gör du hos Piteå Turistcenter som finns på Bryggargatan 14, i centrala Piteå. För att ta dig ut till ön behövs båt, om du inte har egen du med fördel boka båttaxi.

Båttransfer går på fasta tider, med avfärd kl 12 från Renöhamn och upphämtning kl 13-14 på Baggen. För andra tider betalar gästen tillägg direkt till båttaxioperatör utifrån överenskommet pris direkt med kund.  Restid med båttransfer ut till är Baggen är beroende på väder och vind och beräknas till ungefär 10-25 min.

Priser

Transport: båttransfer 500 kr alternativt 700 kr beroende på avstånd till ö.
Stuga (4 personer) 1 dygn 650,00 SEK

Kontaktuppgifter bokning

Telefon: +46 0911 933 90

Faciliteter

  • Camping och stugor: utedass, ved
  • Generella faciliteter: bastu, eldstad
  • Kök och Hushåll: gasolspis
  • Säsong: Året runt