Distanstabeller för Bottenvikens skärgårdar

STÖD OSS i utvecklingen av båt- och skärgårdssidan Bottenviken.se. Köp våra populära Avståndstabeller för Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå skärgårdar!

Distanstabeller för Bottenvikens skärgårdar

Distanstabeller för Norrbottens skärgårdar

Minifoldern innehåller mycket nyttig information med översikt över bastuanläggningar, tömningsstationer för toalettavfall, sjömackar. Här finns också avstånstabeller för Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå skärgård. Översikt över båtklubbar och deras klubbanläggningar i Norrbottens skärgård, information om öppningsbara broar, beräkning av distanser, hastigheter och tider mm. Minifoldern med avståndstabellerna har samma storlek som ett visitkort.
   
UTSÅLD   

Minifoldern med avståndstabellerna har samma storlek som ett visitkort! Perfekt för plånboken eller i bröstfickan.

Våra avståndstabeller visar hur långt det är mellan olika besöksmål i Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå skärgårdar. Tabellen visar inte alltid kortaste avstånd. Under mätning har vi följt leder där dom finns. Se tabellen som ett hjälpmedel för att beräkna ca avstånd när du är ute och åker båt från ett besöksmål till ett annat. Avstånden är i nautisk mil (nm, även benämnd distansminut) där 1 nm är 1852 meter.