En skärgårdsnära livsaffär i Luleå skärgård

När du tar båten till din favorit ö eller sommarstuga har du säkerligen känt den frustrerande känslan av att ha glömt köpa viktiga matvaror. Vi har alla varit där. Närmaste livsaffär har tills nu varit Södra Hamn i Luleå, en resa från tillexempel Kluntarna på 28 nm tur retur. Med dagens bränslepriser en kostbar resa.

En skärgårdsnära livsaffär i Luleå skärgård

Men nu finns lösningen! I Luleå skärgård behöver du inte längre färdas långa sträckor för att handla livsmedel. 24Food är en välsorterad matbutik som öppnade sina dörrar i Lövskär fiskehamn under våren 2023, och den är öppen dygnet runt. Butiken har en fin utsikt över havet och hamnen och på terassen utanför butiken kan du njuta av en glass eller dricka för färden går vidare.

Vid 24Food hittar du inte bara de grundläggande matvarorna för din vardag utan också ett brett utbud av över 800 olika artiklar. Oavsett om du är sugen på en fikastund med glass och fikabröd eller behöver förbereda en god grillmiddag, finns det något för alla smaker. Utbudet inkluderar färsk frukt och grönt, delikata charkvaror med färdiga mackor, sallader och matlådor för bekväma måltider. Dessutom kan du köpa frysvaror med allt från pizza och hamburgare till pommes och kyckling för enkla och goda rätter.

Förutom livsmedel erbjuder 24Food även ett varierat sortiment av torrvaror som müsli, kaffe, te, konserver och taco-produkter. Du hittar också allt du behöver för vistelsen i skärgården, inklusive djurfoder, hygienartiklar, batterier och kryddor.

24Food är din räddning när du är ute i skärgården eller i stugan och behöver handla matvaror. Nu kan du enkelt och smidigt handla det du behöver när som helst på dygnet. Samtidigt har du möjligheten att ta hand om praktiska sysslor, som att tömma toatanken eller tanka båten, på ett och samma ställe.

Så nästa gång du ligger i Kluntarna, Junkön, Småskär, Hindersön, Brändöskär eller någon av de andra populära öarna i Luleå skärgård och behöver livsmedel ligger 24Food i Lövskär fiskehamn nära för att fylla upp dina förråd och göra din skärgårdsupplevelse ännu mer njutbar och bekväm. Välkommen till 24Food - din 24/7 en skärgårdsnära livsaffär med allt du behöver av livsmedel i Luleå skärgård!

Under butikens Facebooksida finns mera info och erbjudanden-»

Läs mer om Lövskär Fiskehamn-»